24 футболисти тръгват с Марица на подготовката в Цигов чарк

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:50 / 26.06.2008
2000
24 от започналите лятна подготовка с Марица общо 31 футболисти, тръгват днес за родопския курорт Цигов чарк за първия предсезонен лагер на тима. В групата за високопланинския сбор няма да заминат няколко от юношите, привлечени в представителния мъжки отбор, както и петима от досегашните основни играчи на клуба.

Халфът Атанас Любенов със сигурност напуска тима от Кършияка и отива в смолянския Родопа, където вече му е предложен контракт.

Пламен Коларов преминава в пловдивския Спартак, а нападателят Георги Данов бе трансфериран в Локомотив (Пд) и тези дни ще подпише професионален договор с тима от Лаута.
Нападателят Емил Стоев-Бадема и защитникът Иван Димов също остават днес в Пловдив. Те ще тренират под тепетата по индивидуална подготвителна програма. Двамата са харесани от Бохемианс (Прага) и на 25-ти юни ще летят за Чехия, за да започнат лятна подготовка с новаците в чешката Висша лига.

За лагера на жълто-сините на Цигов чарк заминават завърналите се в родния си клуб юноши Илиян Енчев и Богдан Кузмов, които през миналото първенство бяха преотстъпени на третодивизионните Брестник и Гигант (Съединение).
С тима днес тръгва и бившият футболист на Спартак (Пд) Христо Сталев, който през миналия шампионат игра за тима на Пирин (Гоце Делчев). Сталев ще бъде сигурно ново попълнение на кършиакалии.

За Цигов чарк заминават и спряганите за трансфер в Ботев Камен Апостолов и Пламен Крачунов, както и желаният от Нафтекс халф Васил Стефанов. За последния тези дни президентът и собственик на Марица Рангел Берберов ще води заключителни преговори с изпълнителния директор на бургаския тим Пламен Киряков за бъдещия му трансфер при шейховете.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).