Левски събира братята Белаид на "Герена"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:14 / 30.03.2014
3697
Халфът на Локомотив Пловдив Тижани Белаид е бил предложен на Левски, съобщава "Тема Спорт". Полузащитникът иска да се събере на "Герена" заедно с брат си Аймен. През есента двамата защитаваха "черно-бялата" фланелка, но през зимата Аймен премина при "сините". За него Левски плати 200 хиляди лева. Защитникът веднага се утвърди в състава и е несменяем титуляр.

Брат му Тижани е роден на шести септември 1987 година. В кариерата си е носил екипите на Интер Милано, ПСВ Айндховен, Славия Прага, Хъл Сити, Апоел Никозия, Унион Берлин, Морейнзе. Той пристигна на "Лаута" след началото на сезона. За Локомотив Пд полузащитникът изигра 11 мача в А група. В тях отбеляза 1 гол и направи две асистенции.

Любопитното е, че в последния двубой той излезе срещу Левски. Появи се на терена в 46-ата минута. 20 минути по-късно обаче бе изгонен за грубо влизане срещу Даниел Димов в центърът на терена. Договорът на играча изтича в края на сезона и след това той става свободен агент. Засега обаче не е ясно дали Левски има желание да го привлече в състава си.

"Сините" имат интерес към друг играч на Локо Пд - Диего Ферересо. Бразилецът, който може да играе като бек, крило и халф, обаче има контракт за още един сезон. За да го имат в редиците си, "сините" ще трябва да платят трансферна сума.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).