Ботев чака още двама румънци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
10:19 / 27.03.2014
14327
"Ботев" взема още двама румънци от лятото, съобщиха журналисти от букурещкия "Газета спортурилор" в Пловдив. Става дума за 29-годишния капитан на "Стяуа" Михай Пинтилий и 22-годишният Козмин Матей от "Динамо" (Букурещ). Двамата са разиграващи халфове, от каквито се нуждае "Ботев". Това се видя и на мача с "Черно море", завършил 1:1 в Коматево.

Двубоят бе гледан от рекордно малко зрители за домакински мачове на "Ботев" напоследък. Появиха се под 2000 души, като продадените билети се оказаха 500. Останалите зрители влязоха с карти. За "клетката" за ултраси бяха продадени едва 58 билета по 6 лв. при капацитет 750.

Явно става въпрос за запалянковски бойкот, като най-вероятната причина е оставането на Станимир Стоилов. Цяла седмица в социалните мрежи фенове зовяха да не се ходи на мача.

Във ВИП ложата място бе заел пратеник на италианския "Палермо", който гледаше вратаря на "Черно море" Георги Китанов. Емисарят остана доволен от изявите на 19-годишния футболист. Младокът нямаше вина за гола на конгоанеца Феребори Доре в 18-ата минута с глава след поредната асистенция на Алесандру Куртеан. Румънецът удари и 2 греди. Гостите изравниха в 23-ата минута с гол на Георги Божилов, който го посвети на новородената си дъщеричка.

Феновете на "Ботев" изпратиха с аплодисменти своите любимци въпреки разминаването с победата.


Източник: в. "Труд"


Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).