Гонзо: Показахме, че не сме аутсайдери

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:24 / 26.03.2014
2691
"Смятам, че резултатът е закономерен. От Ботев владееха топката повече, но ние се защитавахме добре. Имахме няколко добри контраатаки, особено тази на Бакари. Усеща се умора в нашия отбор. Ботев имаха предимство - един ден повече за възстановяване. Доволен съм, че момчетата показаха воля и характер, за да могат да изкарат мача на нивото, което трябваше да бъдат", заяви треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо след равенството с Ботев.

Наставникът е на мнение, че не винаги шансът е на страната на тима му. "Ако реализираме положенията, които имаме, мачовете ще бъдат други. Ние се срещаме с отбори, които са много напред като организация. Нормално е да изпитваме проблеми и трудности", каза още Гонзо. 

Специалистът призна, че вече футболистите на Черно море не правят разлика в домакинските мачове и гостуванията. "Мачовете, които изиграхме с Литекс и Ботев по никакъв начин не показахме, че сме по-слаб отбор или аутсайдер", коментира Иванов. Той обаче не пожела да каже нищо за феновете на Ботев, които подвикваха по негов адрес.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).