Станчев: Ботев не искам да ги коментирам, тъй като те имат доста специалисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:23 / 26.03.2014
4393
Защитникът на Черно море Стефан Станчев е оптимист за мача срещу Ботев днес. "Настроението е приповдигнато, защото ние доказваме на всички, че въпреки всякакви промени, които настъпват и за които се говори и ни се отразяват по някакъв начин, ние продължаваме да бъдем един от най-неудобните отбори в "А" група и за никой отбор това не е тайна вече", заяви за "Народно дело" Станчев.

"И двата мача срещу Ботев в Пловдив този сезон не трябваше да ги губим. В единия изпуснахме дузпа във важния момент, после стана 2:0. Другия го гледах от вкъщи, тъй като бях контузен, но също ми се стори, че отборът стоеше доста по-добре. Аз лично не знам какво не ни е достигнало. Надявам се този път това да не се случи. Ботев не искам да ги коментирам, тъй като те имат доста специалисти. Искам да гледам повече нашия отбор", каза Станчев. Той добави, че амбициите им са да доказват на всички отбори, че са по-добри от тях.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).