Георги Христов пропуснал шанс да играе в Норич или Олборг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:20 / 24.06.2008
3668
Голмайсторът на първенството Георги Христов сам си е пропилял с действията си уникалния шанс да играе в състава на участника в Шампионската лига - датския Олборг, или пък в популярния английски тим Норич. От тези два отбора са пристигнали конкретни оферти за 23-годишния маричанин, но футболистът се покрил и не искал да чуе за свой трансфер в чужбина. Това призна президентът на Марица Рангел Берберов.

"Настина имаше сериозен интерес за Георги от тези два отбора, те искаха обаче той лично да отиде при тях и първо да премине през пълни медицински тестове, преди да подпише договор. Никой обаче тогава не можа да открие Жоро. Сега съм сигурен, че той вече съжалява, че е отишъл в Левски. Той може би чак сега е осъзнал каква грешка е направил. Осъзнал е и как със своите неразумни действия сам може да провали кариерата си. Интересно ми е как ще се пребори за титулярно място с такъв играч като Георги Иванов-Гонзо, например", коментира Рангел Берберов.

Босът бил много разочарован от поведението на Георги Христов и от некоректното отношение на футболиста към родния му клуб в Кършияка, когото той ощетил сериозно с трансфера си в Левски.

Както е известно преди да отиде на Герена, сериозен интерес към Георги Христов имаше от италианския Дженоа, от испанския Севиля и от руския Сатурн (Раменское), откъдето бяха готови да дадат 1 000 000 евро трансферна сума за него и минимум 500 000 евро годишна заплата за голадижята, без премиите.

Последваха офертите за него от турския елитен тим Трабзонспор, а след това от Олборг и от Норич.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).