Бултрасите: Подкрепа за малките ботевисти в четвъртък!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:07 / 18.03.2014
2358
В четвъртък на клубната база в "Коматево" ще се изиграе един от най-важните мачове в историята на ДЮШ от началото на новия век. В 14:00ч. Ботев приема ЦСКА в 1/2 финал за Купата на БФС при набор 98 и при победа "жълто-черните" ще се класират на финал.

Всички футболисти и треньорът на "канарите" призоваха за сериозна подкрепа от трибуните. Кочев си пожела бултрасите да създадат атмосферата, която той е усещал, когато е бил на зеления килим с великата жълто-черна фланелка. Защото така дербита се печелят много по-лесно!

"Всичко се решава в една среща и затова е важно още от първите минути да понесем "канарите" на ръце, за да се поздравим с крайния успех. Това са двата най-силни отбора в тази възраст и срещата се явява финал преди финала", пише сайтът на "жълто-черните" bultras.com.

"Нека подкрепим момчетата, защото те го заслужават! Това е мачът на сезона за тях, нека им дадем нужната увереност, за да отстранят съперника! А след края на мача да празнуваме победата заедно!", казват още бултрасите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).