Мъри: Трябва да вземем реванш от Локо Сф за загубата през есента

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
15:06 / 07.03.2014
5949
Трябва да вземем реванш от Локомотив София за загубата през есента. Това заяви треньорът на Ботев Станимир Стоилов ден преди срещата от 26-ия кръг на "А" група срещу столичните "железничари", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мачът е в събота от 13:30 часа в Коматево. 

"За съжаление през седмицата отборът бе доста разделен, 5 човека бяха с националните отбори и не успяха да участват в груповите занимания. Надявам се да се възстановят физически от пътуванията си през последните дни и да участват на 100% в мача", добави Стоилов.

По думите му Вандер Виейра този път ще попадне в групата, тъй като се е представил добре в тренировките. "Имам около 20 футболисти и винаги двама трябва да останат извън групата. Аз преценям кой ще попадне в нея - спрямо противника, според това какво си показал през седмицата и в предишните мачове. Всеки си има собствено мнение, но крайното решение взимам аз", категоричен бе Стоилов.

Той повтори вижданията си за играта, че е по-важно какъв футбол показва неговият отбор и че опитва да работи върху грешките в собствения му тим, а не да гледа много съперника. "Нормално е Локомотив София да имат по-голямо самочувствие, след като са победили Левски. В гостуванията си те играят затворено и дебнат противника да допуска грешки, за да се възползват на контраатака от тях. По-важното е обаче ние да покажем играта, която искам. През зимата променихме схемата, има футболисти с нови функции и по-високи изисквания, като се надявам от мач на мач да играем все по-добре", каза още старши-треньорът.

 


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).