Ексклузивно: Изгониха Атанас Узунов от Локо! Вижте причините!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (209)
11:56 / 07.03.2014
22717
Ръководството на Локомотив (Пд) освобождава с днешна дата - 7 март 2014 година, административния директор Атанас Узунов от заеманата от него длъжност в клуба. Мотивите на ръководството за това решение са:

- Г-н Узунов използва служебното си положение в Локомотив за влияние върху привържениците на клуба и те да участват в политически акции срещу законно избраното правителство на Република България.

- Ние като спортен клуб не искаме името на Локомотив Пловдив да бъде замесвано в политическа дейност от политически ангажирано лице, каквото е Атанас Узунов.

- Разграничаваме се от Атанас Узунов, защото той се занимава с политика и според нас влияе на част от привържениците, а клубът не иска друга битка, освен тази на спортния терен.

- Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява. Не сме против властта и искаме името на клуба да бъде свързано само със спорт и да сме встрани от политическите борби.

- Предстоят ни тежки битки на футболния терен и вярваме, че отборът и привържениците ще бъдем единни в името на доброто бъдеще на клуб с традиции, какъвто е Локомотив (Пд).

- Оттук нататък ръководството се ангажира с назначения на позиции за работа в клуба на хора, свързани с идеята Локомотив. Вярваме, че така ще бъде напълно прозрачна дейността на любимия ни клуб.



Виж коментарите (209)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).