Ботев победи минимално Нефтохимик под дъжда в Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (258)
17:23 / 02.03.2014
17942
Ботев се измъкна под дъжда в Сливен и успя да победи с минималното 1:0 символичните си домакини от Нефтохимик. Единственото попадение бе дело на Доре в 32-та минута.

През първото полувреме се игра футбол на една врата. През цялата първа част "канарчетата" атакуваха, докато Нефтохимик се бранеше доста организирано. С пропуски се отличиха и нападателите в "жълто-черно". Все пак се стигна до 32-та минута когато комбинация между Хамза и Иршак завърши с пас към Доре, който успя да реализира за 0:1. При попаденията останаха леки съмнения за засада на голмайстора.

Второто полувреме започна добре за "канарчетата", които имаха две чисти възможности за гол, които обаче бяха пропилени, като при една от тях Хамза уцели гредата.

Постепенно домакините започнаха да се ориентират по-добре на тежкия терен под непрекъснатия дъжд и започнаха да организират атака след атака. "Шейховете" разчитаха предимно на центрирания, но на няколко пъти успяха да застрашат сериозно Стаховяк. При едно центриране Анисе игра с ръка в наказателното поле, но съдията прецени, че няма основания да посочи най-тежкото наказание.

В края на мача Станислав Жеков влезе безумно в краката на Иван Цветков и го изхвърли чак на пистата, но съдията не посмя да изгони защитника на домакините.



Виж коментарите (258)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).