Стоилов преди Нефтохимик: Неведнъж сме имали ядове с отбори от втората 7-ца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
13:33 / 28.02.2014
10053
Трябва да бъдем пределно концентрирани, защото досега неведнъж сме имали проблеми с отбори от втората седмица. Това каза на пресконференция преди минути наставникът на Ботев Станимир Стоилов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Всяко подценяване може да доведе до негативен резултат", изказа опасенията си Стоилов. 

От думите на старши треньора на "жълто-черните" стана ясно, че за мача в неделя, който започва от 15,30 часа на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен, отборът му няма кадрови проблеми и излиза с всичко най-добро.

"Нефтохимик е стойностен отбор, очаквам да са по-амбицирани след идването на Златко Янков и трябва да покажем сериозно отношение и уважение", каза още Мъри.

Станимир Стоилов не пропусна да поздрави Лудогорец Разград за отстраняването на Лацио в турнира Лига Европа и класирането им на 1/8 финал. "Това е перфектна стъпка за българския футбол. Рядко се вижда български отбор да достига такава фаза и да отстранява италиански отбор. Най-важното е първо да бъдем българи и да им пожелаем успех. Това ще засили интереса към футбола ни, интерес от страна на спонсори и фенове, който ще държи и собствениците на отборите по-амбицирани да помагат на отборите. Трябва да имаме Лудогорец като пример, който да следваме. Надявам се догодина ние също да постигаме успехи в Европа и да постигнем по-добри резултати от тази година", каза Стоилов.




Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).