Валери Георгиев гори за месец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:52 / 26.02.2014
2319
На крака на универсалния боец на Локо Пд Валери Георгиев е поставена обездвижваща шина. 29-годишният футболист е с диагноза частично разкъсани връзки на лявото коляно, пише "7 дни спорт". Той ще е извън терените поне за 3 седмици. От Лаута ще го изпратят да премине ядрено-магнитен резонанс, за да се уточни напълно сериозността на проблема.

Валери получи травмата по време на успеха с 2:0 при визитата на Любимец. Той напусна терена принудително в 79-ата мин, когато го замени дебютиралият Хамед Намуши. Георгиев със сигурност ще пропусне последните два мача от редовния сезон, които са срещу Черноморец и Славия. Той вероятно няма да може да играе първия двубой от 1/4-финалите в турнира за Купата на България срещу втородивизионния Добруджа.

На Лаута се надяват той да е на линия за старта на плейофите от челната седмица. Други двама футболисти пък продължават да висят и за домакинството на бургаските Акули, което ще се проведе отново в столицата на дините заради наказание на Локо Пд.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).