Хърватин и македонец в Локо (Пд)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:41 / 21.06.2008
3539
Старши треньорът на Локомотив (Пд) Драган Канатларовски почти е финализирал преговорите с хърватски централен нападател и македонски вратар за нови попълнения на „смърфовете".

Информацията разкри президентът на пловдивчани Галя Топалова. Във вторник Канатларовски пристига на „Лаута" с двамата чужденци, с които ще седне на масата за преговори по личните им условия.

Топалова не пожела да съобщи къде са се подвизавали предложените от Драган футболисти, но заяви, че на ниво клубове преговорите са приключени. Според информация, появила се вчера в македонската преса, спряганият за Локомотив (Пловдив) състезател се нарича Йордан Георгиевски.

„Черно-белият" представителен тим започва лятната си подготовка идната сряда в 18,00 часа. В първите три дни играчите ще преминат медицински прегледи. След това идва ред на два десетдневни лагера в Банско.

В курортния град към отбора ще се присъединят и първите футболисти, които ще изкарат пробни тестове. В сряда на стадиона в квартал „Лаута" ще се появат новите попълнения Петър Лазаров и Любомир Чернев от Спортист (Своге), бранителят на Спартак (Пловдив) Людмил Николов, както и нападателите Искрен Писарев от Видима-Раковски и Георги Данов от Марица.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).