Случаят с Георги Христов бил решен предварително в полза на Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:20 / 20.06.2008
3085
Спортно-техническият директор на Ботев Борислав Димитров разпространи специална декларация за случая с Георги Христов. Това той направи като представител на "жълто-черния" клуб на вчерашното на Арбитражната комисия по искането на голмайстора на "канарчетата" за разтрогването на договора му.

В декларацията се казва:

Случаят с разтрогването на договора на Георги Христов бе решен предварително в полза на Левски (София). Вчерашното заседание на Арбитражната комисия, на която нейните членове взеха това решение бе за заблуда на хората. До този извод стигам, като пряк свидетел на случилото се. В подкрепа на това ще изнеса няколко факти.

Първо - по традиция заседанието на Арбитража се насрочват за 10,00 часа. Вчера по изключение и без прецедент изненадващо заседанието бе насрочено за 14,00 часа. В последствие става ясно, че това има обяснение. Самолетът на адвокат Иво Ивков,
представляващ Георги Христов от Швейцария каца в 12,30 часа в София. Явно Комисията преценява, че трябва да се съобрази с него, въпреки, че има да решава спорове на футболисти от 22 клуба.


Второ - подобни тежки казуси като с Георги Христов се разглеждат последни. Този път обаче комисията разгледа случая пръв. И затова си има обяснение. Самолетът на Иво Ивков за Швейцария отлита в 17,00 часа.

Трето - след като Комисията даде думата за последни реплики на двете страни единият от членовете заяви, "Приключвайте по-бързо, за да не изпусне Иво Ивков самолета за Швейцария.

Само тези факти ме карат да си мисля, че това заседание беше един фарс, режисиран от Левски и Арбитражната комисия на БФС, категоричен е Борислав Димитров. Като заключение смятам, че имахме голям късмет, че в деня на заседанието на Арбитража имаше удобни самолети за и от Швейцария. В противен случай щеше да се наложи членовете Арбитражната комисия да пътуват до Швейцария при господин Иво Ивков за решаването на случая с Георги Христов, завършва декларацията.

От управата на Ботев още веднъж подчертаха категоричната си позиция, че ще обжалват решението на Арбитражната комисия пред Апелативната комисия на БФС.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).