Неделев отново остава извън състава на Майнц

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
19:07 / 20.02.2014
3499
Българският национал Тодор Неделев отново ще остане извън състава на Майнц 05 за утрешното гостуване на Шалке 04 в Гелзенкирхен в мач от 22-ия кръг от Бундеслигата, съобщава местното издание Майн-Шпитце". 21-годишният Неделев беше привлечен от Ботев Пловдив през януари, но все още очаква своя дебют в Бундеслигата.

Българинът е напълно възстановен от операцията на глезена, заради която пропусна 10 седмици от есенния полусезон от средата на септември до началото на декември.

Старши треньорът Томас Тухел е доволен от представянето на крилото на тренировките, но не иска да избързва с включването му в игра в Бундеслигата.

"Тодор става все по-добър, но не искаме да го хвърляме прекалено рано в мачовете от първенството. Това не би било правилно, тъй като той не се е адаптирал напълно и все още има да коригира някои неща", коментира Тухел.

"Хубавото е, че не се нуждаем задължително от него в този момент. Знам, че за Тодор е разочароващо, че не попада в състава. Но като спортен педагог мога да го посъветвам да остане спокоен", каза още наставникът на Майнц. 



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).