Паника в Локо (Пд) заради свиване на бюджета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:05 / 20.06.2008
5776
Сериозно напрежение разваля почивката на играчите на Локо (Пд), които прегряват телефоните от разговори помежду си. Проблемът е в анонсираното от инвестиционния директор Иван Петлешков предстоящо редуциране на бюджета за тима. Наместникът на Галя Топалова в Пловдив на практика отрязал футболистите, още преди те да са изпълнили намерението си да поискат вдигане на заплатите на възнагражденията през новия сезон. За редуцирането на бюджета се заговори още в края на миналия сезон, когато шефката недоволстваше от представянето на отбора в някои от мачовете през пролетта. Очакваното свиване обаче ще бъде реализирано не чрез заплатите, а чрез премиите, които се очаква да станат съвсем символични.

„Не мога да коментирам нищо по този въпрос. Аз лично имам няколко предложения, които ме устройват. До няколко дни вероятно ще взема решения и ще подпиша с друг отбор", коментира Красимир Димитров. Той е най-опитният от тези, чиито контракти изтичат в края на месеца. Наскоро шефовете блъфираха с информацията, че ще го задържат, но той категорично опроверга да е говорил с някого от ръководството.

Източник: в. "Меридиан Мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).