В Пампорово стартира снежен байк дуел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:28 / 16.02.2014
2126
Вчера беше даден старт на четвъртото издание на традиционната снежна байк надпревара!

Всичко започна още снощи с подобаващо парти с много музика, танци и добро настроение. Състезанието се провежда за четвърта поредна година, като традиционно в него се включват малки и големи от цялата страна. Сред записаните състезатели има няколко Национални шампиони, както и много от младите надежди на родната байк сцена.

Winter Bike Duel vol.4 е първото състезание за годината и с него официално се дава старт на предстоящия състезателен сезон.

В момента все още тече регистрацията на състезателите на място, но по предварителна информация записаните състезатели до момента са 60 човека, сред които има и няколко представителя на съседна Гърция.

По време на тренировките днес беше проведен конкурс, в който се включиха част от състезателите, които стартираха с забавни костюми по трасето и предизвикаха усмивките на публиката. Победителят в забавния конкурс ще бъде обявен довечера по време на специалното "байк" парти.

Специално за всички, които не могат да присъстват на място в Пампорово ще има пряко излъчване на живо в интернет. Всеки който иска да гледа състезанието ще може да го направи свободно на този линк - http://www.twitch.tv/mnogoperki

Състезанието се провежда в дуел формат и протича на два основни етапа - квалификации - индивидуални спускания за време, за определяне на стартовите позиции и финалите, когато състезателите се изправят един срещу друг, а победителя се определя чрез пряка елиминация.


Програмата за днес е:

10:00 - 12:00 - Квалификации за време
13:00 - Финали
16:00 - Церемония по награждаването

За допълнителна информация:
Ема Паунова
0893 831 559
ema@conceptcreative.org
www.conceptcreative.org



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).