Бакалов: Ще направим всичко възможно да назначим треньор бързо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:37 / 19.06.2008
4155
Ръководството на Ботев ще направи всичко възможно да назначи максимално бързо нов треньор. Това съобщи изпълнителният директор на клуба Марин Бакалов. Той не скри, че е изненадан от напускането на досегашния наставник Тенчо Тенев. Двамата снощи са обсъждали селекцията и не е ставало и намек, че Тенчо Тенев ще подаде оставка. Самият Марин Бакалов изключи възможността да стане старши треньор на Ботев.

Той добави, че заедно с президента Димитър Христолов ще обсъдят утре ситуацията в клуба и ще започнат преговори за привличането на нови треньори. Ботев започва подготовка за новото първенство на 23 юни и затова неговите шефове искан максимално бързо да назначат нов треньор.

Самият Тенчо Тенев веднага си намери ново работно място. Той ще поеме Родопа (Смолян), като е поканил в екипа си своя помощник от Ботев Кирил Андонов и клубният лекар на "жълто-черните" д-р Костадин Павлов.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).