Ботев се бави с нов договор за национал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:01 / 12.02.2014
4542
Спортният дирек­тор на Ботев Александър Александров все още не може да се разбере за нов до­говор с национала Йордан Христов. Вторият капитан на "жълто-черните" е сред приоритетите на Кривия и Мъри сред играчите, които са ангажирани с клуба само до лятото. Дру­гият е левият бек Артур Енрике, около който има сериозна драма покрай квотите за чужденци извън ЕС. Защитникът трябва възможно най-скоро да се сдо­бие с българско гражданство и тогава да парафира нов дъл­гогодишен контракт.

Александров и Дан­чо Христов са прове­ли два разговора по време на лагера в Ки­пър, но до момента не са стигнали до консен­сус. Въпре­ки това обаче очак­ванията са след завръщането на отбора десният брани­тел, който е твърд титуляр в схе­мата на Станимир Стоилов, да преподпише За целта заплатата му ще бъде сериозно увеличе на. Той е в състава още от "Б" група и в момента прибира ме­сечно в пъти по-мал­ко от някои от най-ак­туалните чужденци в редиците на "канар­четата".

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).