Стоилов: Лудогорец има предимство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
09:06 / 08.02.2014
3299
Ботев (Пловдив) ще използва три различни схеми на игра през пролетта. Признанието направи треньорът на "жълто-черните" Станимир Стоилов в специално интервю пред NEWS7.

Стоилов заяви още, че Лудогорец ще има предимство пред неговия отбор, когато двата отбора се срещнат при подновяването на българския шампионат. Ботев приема тима от Разград в среща от 24-ия кръг на 23 февруари.

"Ако трябва да сме реалисти те ще имат две предимства. Първо отборът им е сработен. Второ, Лудогорец вече ще е изиграл официален мач от Лига Европа преди старта на първенството", каза Стоилов.

По време на втория лагер в Кипър наставникът използва и нова схема на игра в мачовете на тима.

"Искам да разнообразя играта на Ботев. Да имаме вариации и в двете схеми, които използвам. Всъщност имам и трети вариант за тактическа постройка наум. Но има още много работа за вършене, докато отборът се сработи напълно", предупреди Стоилов.

Той отново призова за сериозни промени в българския футбол

"Абсолютно нормално е да има първенство от март до ноември", смята Мъри.

Вторият лагер на Ботев ще продължи до 14 февруари.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).