Ботев оставя Артур Енрике без картотека?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
08:55 / 08.02.2014
4854
Левият защитник на Ботев (Пд) Артур Енрике ще остане без картотека за старта на пролетния дял от първенството. "Меридиан Мач" научи, че ръководството на Ботев е избрало именно бразилецът да остане извън борда на играчите, които нямат паспорт от Европейския съюз.

Както е известно, в Ботев към днешна дата има четирима футболисти, които са родени извън Евросъюза - Юнес Хамза, Феребори Доре, Вандер Виейра и Артур Енрике. БФС разрешава само на трима да получат картотека. Старши треньорът на Ботев Станимир Стоилов вече е провел разговор с Артур и му е съобщил, че близо месец той няма да бъде на разположение за официални срещи.

Ръководството на Ботев ще направи всичко възможно южноамериканецът да получи БГ-паспорт до средата на март и след това да бъде картотекиран. Така Ботев (Пд) остава само с един ляв защитник в лицето на национала Веселин Минев.

Междувременно стана ясно, че в клуба са пристигнали всички "жълти карти" на новите попълнения, които по план трябва да бъдат картотекирани на 17 февруари.

Днес от 15:00 часа съставът на Станимир Стоилов се изправя в поредната си контрола в Кипър, която е с Дукла (Прага). Оставащите проверки на Острова на Афродита ще се провеждат в Ларнака, а не в Паралимни.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).