Ботев започна новата седмица с една тренировка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:08 / 03.02.2014
5272
Футболистите на Ботев започнаха новата седмица с една тренировка, съобщиха от клуба. След двубоя срещу Заглембе в неделя, "канарчетата" проведоха занимание в понеделник сутрин, което бе с различен интензитет за футболистите, в зависимост от минутите, които всеки един от тях записа в проверката с полския тим.

Титулярите от мача и игралите през цялото второ полувреме направиха няколко обиколки, след което поиграха квадрат и с това тренировката за тях приключи. До топката пък въобще не се докоснаха записалият цял мач Йордан Христов и игралите по 80 минути Мариян Огнянов и Алесандру Куртеан. За тримата заниманието се изчерпа само с леко тичане и стречинг, докато за останалата част от отбора, в която попаднаха игралите под 45 минути, тренировката бе доста по-интензивна.

След като обядваха "жълто-черните" бяха събрани на видео разбор във специализираната видео зала в хотела. Втората половина от деня е свободна за футболистите, които могат за запълнят времето си с разходка из Ларнака или да останат да отдъхват в Агия Напа.

Първа тренировка с отбора в Кипър направи младият вратар Стамен Бояджиев, който се присъедини към лагера на Ботев в неделя следобед. 16-годишният страж бе привикан по спешност след отстраняването от отбора на Росен Андонов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).