"Канарчетата" искат страж от Любимец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
09:40 / 03.02.2014
5376
Ботев (Пд) проявява интерес към титулярния вратар на Любимец през есента Радослав Рашков. 26-годишният страж може да се ока­же резерва на Адам Стаховяк и инвестиция в бъдещето на "жълто-черните".

Станимир Стоилов е останал впе­чатлен от изявите на Рашков в двата мача, които новакът спечели срещу Ботев, както и в още няколко срещи с най-силните отбори в елита. Мъри и щабът му се отказаха от Росен Андонов, който бе пра­тен в сателита Раковс­ки. Младите Филип Ди­митров и Стамен Боюджиев не са достатъчно стабилна алтернатива на поляка, който е твърд титуляр под рамката.

Рашков, който преди да подпише в Любимец игра за Етър и Светка­вица, в момента е в Ис­пания на лагер с отбора на Войн Войнов. След завръщането и на двата клуба в България вероятно ще се водят прего­вори. Трансферният прозорец у нас е отво­рен до края на февруа­ри. За момента от ръководството на Ботев не потвърждават, но и не отричат за евентуално привличане на Рашков.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).