Хамза поиска номер 9 и отсече: Тук съм за Купата и Лига Европа!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (134)
12:03 / 29.01.2014
15586
Тунизийският централен нападател Юнес Хамза бе представен официално като играч на Ботев днес от 11:30 часа в пресцентъра на базата на клуба в "Коматево". Това предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Искам да благодаря на Петролул. Радвам се, че имах възможността да бъда част от този отбор. Благодаря, както на клуба, така и на феновете, че ми дадоха възможност да приема това ново предизвикателство", бяха първите думи на голмайсторът.

"Искам да помогна на Ботев да спечели Купата и да се класира за Лига Европа", каза още Хамза по време на представянето си, заявявайки, че предпочита фланелката с номер 9, защото тя винаги му е носила късмет.

"Имах възможността да се запозная с феновете, впечатлен съм. Те подкрепят отбора навсякъде. Запознат съм с историята на този клуб и мисля, че има какво да дам от себе си за него", сподели Хамза.

"Радостни сме, че официално финализирахме сделката с Юнес Хамза. Договорът му с Ботев е за 3 години", коментира спортния директор на "канарчетата" Александър Александров.

"На този етап селекцията е приключила. Сега единствената цел е да се подготвим, както искаме, да играем резултатен футбол, да побеждаваме, така, както искат и феновете, и собственикът", допълни Александров.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (134)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).