КПБП представи членските карти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:12 / 26.01.2014
3776
Клубът на привържениците на Ботев Пловдив представи чрез официалния си сайт членските карти, които ще получат членовете на фенклуба.

Вижте съобщението в официалния сайт на КПБП:

Приятели Ботевисти! Управителният съвет на "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" има удоволствието да Ви представи клубните членски карти за 2014 година. Всички членове, които са се записали до момента, ще имат възможност да получат членските си карти от понеделник във фен-магазина на базата в кв. Коматево чрез Евгени Петров. За всички, които тепърва ще станат членове на "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив", при попълване на заявлението за членство по установения ред в двата фен-магазина на Ботев Пловдив - този на стадион "Христо Ботев" и този в базата на ПФК Ботев в кв. Коматево, карти ще се получават веднага. Благодарим Ви за търпението и разбирането!



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).