Тенчо Тенев остава в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:07 / 17.06.2008
5498
Старши треньорът на Ботев Пловдив Тенчо Тенев остава начело на „жълто-черните". Наставникът, който вчера обяви, че е готов да напусне клуба, е променил решението си, след като е провел разговор с президента Димитър Христолов.

„Ще водя отбора и през следващия сезон.Няма да изоставя нашия президент в този тежък за него момент. Поел съм ангажимент към него и смятам да го изпълня", заяви Тенев.

Той сподели, че е получил много окуражителни обаждания от привърженици на пловдивчани, с които те са поискали треньорът да остане на поста си.

Тенев и Христолов са амбицирани да се преборят с трудната за тях ситуация и да спечелят доверието на „жълто-черните" фенове през новия сезон. Двамата са обсъдили лятната селекция като най-желано ново попълнение от наставника е бившият нападател на Спартак Варна, Литекс и Родопа Смолян Десислав Русев, който е на крачка от трансфер на ст. „Христо Ботев".

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).