Ботев с Иван Цветков в атака срещу Сион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
14:36 / 22.01.2014
5893
Старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов определи стартовите 11 за мача с швейцарския Сион, който започва в 15,00 часа българско време. 

Двубоят е първа проверка за "канарчетата" за годината и ще се играе на намиращия се в близост до Ларнака комплекс - "Алфа спорт център".

В знак на почит към паметта на легендарния носител на "Златната обувка" Георги Славков спортно-техническият щаб ще се въздържи от всякакви коментари от спортно-техническо естество след контролната среща срещу Сион, за което апелираме към представителите на медиите да проявят разбиране. Мачът ще започне с едноминутно мълчание, а футболистите ще играят с траурни черни ленти на ръкавите си.

Ето и стартовите 11 на "жълто-черните": Росен Андонов, Филип Филипов, Сивард Спрокел, Серджан Лукин, Веселин Минев, Томаш Иршак, Абел Анисе, Алесандру Куртеан, Луис Педро, Мариян Огнянов, Иван Цветков


Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).