Не пускат Христов в Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:12 / 17.06.2008
3017
Абсурд е Георги Христов да играе в Левски, отсече президентът на Ботев Димитър Христолов.

- Няма да го пусна в Левски за нищо на света. Има закони в тази държава, които трябва да се спазват. Те важат за мен, за Ботев, трябва да важат и за Левски. Призовавам колегите от Левски да бъдат коректни, възпитани и толерантни - каза още Димитър Христолов.

Нападателят на Ботев иска да премине в Левски, а сините вече преведоха 200 000 евро по сметка на пловдивския клуб за трансферните права на Христов.

- Преди две години Левски измъкнаха от Ботев един футболист по незаконен начин. Затова и продължаваме спор за Веселин Минев. Това сега няма да се повтори - обеща Христолов. Както е известно, Веселин Минев дойде на Герена именно от Ботев, като тогава сините преведоха 30 000 лева на тогавашния изпълнителен директор Костадин Дервенков.

- Георги Христов ще играе в Ботев или където кажа аз. Той трябва да ми е благодарен, че го взех от Марица, защото сега щяха да са забравили за него - допълни Димитър Христолов.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).