Берое прибира Костадин Дяков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:26 / 20.01.2014
2966
Освободеният от Ботев (Пловдив) халф Костадин Дяков е поредният играч от вътрешното първенство, който може да се озове в Берое, пише "Тема спорт". Юношата на Марица, минал и през столичния Лев­ски, бе освободен от старши треньора на канарчетата Станимир Стоилов. Дяков не попадаше повече в планове­те на Мъри.

Наставникът на заралии Петър Хубчев е изя­вил желание да вземе полуза­щитника. Освен Дяков още двама играчи на жълто-черните мо­же да се озоват под Аязмото. Това са Валери Домовчийски и Станислав Костов, които съ­що са нежелани от Мъри, но още не са разтрогнали.

Пречка за евентуалното преминаване на Костадин Дяков в Стара Загора обаче може да се окаже интересът към него от страна на Сла­вия.

Обрат може да настъпи около трансферната сага с голаджията на заралии Венцислав Христов, който вместо в ЦСКА или Лудогорец да продължи кариерата си зад граница. За него в клуба са по­стъпили две запитвания от чуждестранни клубове.

Титулярният десен бра­нител в селекцията на стар­ши треньора Петър Хубчев - Пламен Крумов, пък е сред имената за нови попълнения на вицешампиона Левски. Как­то е известно, договорът му, както и този на друг ключов играч - Давид Каядо, изтича през лятото.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).