Бенга и Доре с първа тренировка за Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
20:09 / 19.01.2014
4906
Последните попълнения на Ботев Алесандру Бенга и Феребори Доре направиха първа тренировка с "жълто-черния", съобщиха от клуба. Двамата все още нямат подписани договори с клуба, но получиха разрешение от бившия си отбор Петролул да се присъединят към тренировъчния процес на новия си тим.

Бенга и Доре се включиха в следобедното занимание на "канарчетата". Сутринта румънският защитник и конгоанският нападател минаха функционални изследвания, а скоро и контрактите им с Ботев ще бъдат факт.

В същото време "жълто-черните" продължават да се подготвят на пълни обороти и с двуразови тренировки в Ларнака. В неделя заниманията бяха с подчертано тактически характер и преминаха изцяло с топка. След днешния ден "канарчетата" преполовиха първия си лагер в Кипър.

Първата контролна среща на Ботев е в сряда срещу швейцарския Сион, а в събота е втората проверка от първия престой на острова на Афродита срещу руския Уфа.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).