Берое отървава Ботев от Домовчийски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:05 / 16.01.2014
5037
Берое може да се подсили с играч на Ботев (Пловдив), разбра "Тема Спорт". Става въпрос за нападателя Валери Домовчийски. Както е известно, Домовчийски не попада в плановете на Станимир Стоилов и не замина с Ботев за лагера в Кипър. Бившият футболист на Левски обаче все още не е прекратил своя договор с Ботев. Той се е разбрал с ръководството на Ботев, ако си намери отбор, да разтрогне по взаимно съгласие. От Берое гласят Домовчийски за заместник на Венцислав Христов, който може да бъде продаден.

"В момента тренирам и си търся нов отбор. Не съм прекратил договора си с Ботев и не смятам да го правя преди да си намеря нов тим. Заедно с Елведин Джинич тренираме по два пъти на ден, за да влезем във форма. Това, което стана с мен, го има във футбола и няма за какво да съжалявам", заяви Домовчийски. Той не отрече за опцията Стара Загора.

В същото време стана ясно, че доскорошният халф на Берое Амир Саюд ще продължи кариерата си в шампиона на Тунис. Алжирският полузащитник подписа за 18 месеца със Сфаксиен. 23-годишният Саюд разтрогна по взаимно съгласие през декември договора си с Берое, след като записа само седем мача през есента. Той беше привлечен в Берое през януари миналата година и помогна на Берое да спечели Купата и Суперкупата на България.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).