Интензивна тренировка и възстановяване за "канарите" във вторник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:49 / 14.01.2014
2322
С интензивна тренировка започна вторият пълен ден от престоя на Ботев в Кипър. "Канарчетата" проведоха натоварващо занимание във вторник сутрин, което продължи малко повече от час, информира клубния сайт на тима. Първата половина от него премина в динамична игра на скъсен терен, след което дойде ред на сухото тичане, в което футболистите се вложиха на максимум, докато треньорския щаб следеше показателите на всеки един от тях.

Тази тренировка се оказа и единствената за деня, тъй като следобед "жълто-черните" ще проведат възстановяване в хотела. Футболистите ще преминат процедури при рехабилитаторите, а следващата им тренировка ще бъде в сряда.

И днес отделно от отбора във фитнеса остана да се готви Луис Педро, който страда от травма в ходилото. Всички останали играчи са в добро здраве и тренират на пълни обороти на лагера в Ларнака. Все още няма развитие около привличането на холандеца Джофри Кастелион в Ботев. Нападателят, който е собственост на Аякс, продължава да покрива тестове, за да се прецени максимално добре състоянието му.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).