Ботев преговаря за Бодуров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:11 / 12.01.2014
4930
"Ботев" (Пловдив) е много близо до привличането на национала Николай Бодуров, съобщава "Тема Спорт". Капитанът на Литекс не започна подготовка с тима, тъй като през есента остана в немилост пред шефовете на клуба и се опитва да си уреди трансфер. Неговият договор с "оранжевите" изтича през лятото и от ловешкия клуб ще опитат да вземат пари за централния защитник.

Прегоорите са в напреднал етап, като се очаква трансферът да бъде осъществен в следващите дни и Бодуров да бъде на разположение на Станимир Стоилов още за първия подготвителен лагер в Кипър. "Канарчетата" отлитат за Острова на Афродита днес. Не е изключено "Ботев" (Пловдив) да вземе защитника срещу символична сума, но да получи голям процент при евентуален следващ трансфер на национала.

Липсата на дисциплина и стара травма на Николай Бодуров може да се окажат спънка пред преминаването на футболиста на "Колежа".


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).