Столични "медии" атакуват Коко и Локо, полицията и феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
09:31 / 11.01.2014
7889
Страх, много страх се е загнездил в дребните столични душички. Красноречиво доказателство за това е яростната атака която бе предприета вчера срещу "черно-белите".

Жълти столични медии, популярни повече с това, че ходят да снимат трагични погребения и с това трупат черен "рейтинг", гръмнаха вчера с "новината", че боса на Локо щял да бъде арестуван при връщането му в България.

За какво ще бъде арестуван? За какво е разследван? "Медиите" нямат информация, но предполагали, че е за черно тото и измами.

По-измислена "новина" трудно може да бъде изфабрикувана, а събратята на "първоизточника" от тлъстата медийна група, побързаха да я "препечатат".

Естествено "информацията" бе мистерия за самия Коко който заяви, че не се страхува да се върне в България и да се срещне лице в лице с правораздавателните органи.

В същото време полицията атакува фенове на пловдивските отбори вчера рано сутринта, за да ги предупреди да не ходят на протест.

Подобен страх, цензура и диктат едва ли е бил налаган при което и да е друго управление на страната и то без последствия.

С вчерашната атака целите бяха две:
1. Да се дискредитира Локо, което бърка сметките на хартиените столични мишки, извинете "грандове".
2. Да не се позволи на български граждани с опозиционни подбуди да изразят мнението си, което от своя страна е брутална и нечувана цензура.



Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).