Стоилов преди първата тренировка: Целта остава Лига Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
12:58 / 10.01.2014
6669
"Целите на отбора остават същите, а именно Лига Европа, каквото е желанието на собственика ни. Ще ги преследваме докрай, без значиние дали това ще стане през първенството, или Купата". Това каза Станимир Стоилов преди първата тренировка на Ботев за новата година, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"През паузата се разделихме основно с футболисти, които нямаха желание да се развиват при нас. Това бяха предимно играчи, които попадаха по-рядко в титулярния състав, като изключим, разбира се, Бобан Грънчаров. При него имаше дисциплинарно нарушение, което той наруши. Един футболист не може да се мисли за по велик от клуба, това е причината, за която се разделихме с Бобан", обясни Стоилов. 

"До края на деня или най-късно до утре ще се подсилим с още трима състезатели, които подчертавам ще пристигнат в Ботев като свободни агенти", каза още Мъри без да назове конкретни имена, но най-вероятно става въпрос за двамата румънци и холандското острие от Аякс, за които вече писахме.

"Имаме интерес към още 1-2 играчи, за които ще трябва да заплатим някаква трансферна сума, но на този етап не мога да кажа нищо повече. Това ще са играчите, с които ще стартираме втория полусезон", завърши специалиста.


Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).