Нападател на Видима подписва с Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:14 / 16.06.2008
3323
Гордостта на Пламен Марков - нападателят на Видима Искрен Писарев, днес подписва за три години с Локо (Пд). Откритието на националния ни селекционер до вчера не бе договорил личните си условия, но преговорите клуб-клуб са вече история.

Писарев е второто попъление за Локомотив това лято след бранителя на Спартак (Пд) Людмил Николов. Завръща се преотстъпеният на Брестник халф Марин Газиев. Старши треньорът Драган Канатларовски ще разчита на подписалите през зимата играчи от Спортист (Своге) Любомир Чернев и Петър Лазаров. Бранителят Йордан Милиев удължи за три години контракта си със „смърфовете". Клубът ще предложи нови договори на Ангел Йошев, Гюрсел Вели и Румен Горанов.

Ръководството умува за амнистирането на треньора на вратарите Васил Камбуров. До сряда този въпрос ще получи своя отговор, тъй като тогава от Македония се прибира Драган Канатларовски. Специалистът ще решава и за втората амнистия на капитана Красимир Димитров.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).