Ботев пуска без пари Бобан Грънчаров на "Герена"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
09:47 / 09.01.2014
5188
Ръководството на Ботев (Пд) е готово да пусне без пари на "Герена" защитника Бобан Грънчаров, твърди "Меридиан Мач".

Македонецът е отстранен от отбора заради скандал със спортния директор Александър Александров и няма шанс за помилване. От Левски са се свързали с Ботев и са питали за условията, при които може да вземат Грънчаров. От Ботев са отсекли - "даваме ви го без пари".

Въпреки това обаче е малко вероятно македонецът да дойде в Левски. "Сините" са се свързали със защитника, който е поискал годишна заплата от 180 000 евро. Това е отдръпнало клуба от сделката, но все пак на "Герена" търсят възможност да намерят парите за Грънчаров. Има и вариант играчът да намали финансовите си изисквания.

Междувременно стана ясно, че халфът на "сините" Стефан Велев може да пропусне мачовете до края на сезона. Очакваше се той да стартира подготовката заедно със съотборниците си, след като лекува от доста време тежка травма в коляното. Това обаче няма да стане. Велев ще започне леки тренировки след около месец, а докато влезе в оптимална форма, първенството може да е завършило.



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).