Ботев Пд предлага нов договор и капитанската лента на Данчо Христов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:22 / 03.01.2014
4099
Ръководството на Ботев Пловдив ще предложи нов договор на Йордан Христов с доста по-добри финансови условия. Защитникът вече е свободен да преговаря с други клубове, тъй като контрактът му с канарчетата изтича през лятото.

Той обаче едва ли ще го направи, тъй като е в тима още от Б група, а с жълто-черния екип стигна и до националния отбор на България.

В момента Христов взима една от най-ниските заплати на "Колежа", като според запознати тя е едва 4 000 лева.На десния бранител ще бъде предложено да стане и първи капитан на Ботев, след като досега той бе трети. Първи капитан след пристигането на Станимир Стоилов в тима стана Иван Цветков, а втори Веселин Минев.

Интересното е, че в началото на януари миналата година Христов преподписа с канарчетата до лятото на 2014-а. Той бе привлечен в тима през лятото на 2011 година от Спартак Пловдив, като след пристигането си на "Колежа" се превърна в неизменен титуляр.

Освен като десен бек Христов може да бъде използван и по дясното крило и в средата на халфовата линия. Именно заради универсалния си характер той е толкова ценен за Станимир Стоилов.

Източник: в. "Тема спорт"



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).