Съдбата на Бобан Грънчаров става ясна след Нова година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
12:47 / 20.12.2013
6308
Бъдещето на македонския защитник на Ботев Пд Бобан Грънчаров ще стане ясно след Нова година. Бранителят излиза в отпуск и се прибира в родния си град Скопие. Той трябва да се върне в Пловдив на 9 януари, когато приключва ваканцията и за останалите играчи на жълто-черните.

След битката за Тракия с Берое, завършила 0:0, Грънчаров "изхвърча" от представителния отбор, след като стана скандал между него и спортния директор Александър Александров. Именно с решение на Кривия опитният бранител бе отстранен от състава, което феновете на жълто-черните приеха на нож.

Бъдещето на Бобан ще се изясни окончателно след Нова година. Тогава ще стане ясно дали той ще бъде върнат в тима, продаден или ще разтрогне контракта си, който е до лятото на 2015 г. Според запознати личното желание на Грънчаров е да продължи да защитава цветовете на Ботев Пд.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).