Неделев отказа почивка в Дубай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:39 / 20.12.2013
4213
Тодор Неделев се отказа от почивка по Коледа и Нова година в Дубай, тъй като цялото му внимание е насочено към връщането на спортната форма. Звездата на Ботев претърпя операция на ходилото в средата на септември.

Осмицата бе награден от шефа на "канарчетата" с почивка в ОАЕ за двата гола при 2:1 над Левски в Пловдив през август, но и досега не се е възползвал от ваучерите. Воаяж със сигурност няма да има до Нова година, защото националът всеки ден трябва да работи по индивидуален план на кондиционните спецове на Майнц.

Официалното представяне на Неделев в Германия е планирано за 3 януари, като засега той е единственото зимно попълнение. Треньорът на "червено-белите" Томас Тухел възнамерява да използва българския национал като дясно или ляво крило, но има и вариант да започне да го налага като типична десетка. Това ще стане, ако не бъде привлечен 24-годишният южнокореец Я-Чеол Коо от Волфсбург.

Зимната подготовка на Неделев и новите му съотборници ще е от 4 до 12 януари в испанския курорт Марбея. За 15 януари е насрочена първата контрола - срещу втородивизионния Франкфурт край най-голямото летище в Европа.

В Майнц са леко озадачени, че Неделев не говори английски и за 3 месеца не е напреднал изобщо с немския език.

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).