Цв. Василев: Обещавам в най-скоро време Ботев да стане най-добрия отбор в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (173)
19:59 / 19.12.2013
24630
"Обещавам в най-скоро време Ботев да стане най-добрия отбор в България", заяви собственикът на "канарчетата" Цветан Василев на коледното тържество на тима, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Когато поех тежкия кръст да стана съпричастен към бъдещето и успехите на Ботев. Аз взех това решение единствено на тази любов, която видях към вас на този велик клуб. Сега мога да кажа, че не съжалявам за нищо, което направих за Вас", каза още Василев. 

"Независимо, че все още не виждам това, което бих искал да видя. Вярвам, че с търпение и упоритост ще постигнем това в което се стремим. Ние не искаме отбор, който да е еднодневка. Искаме тим, който да наследи великите традиции в този град и клуб. Вярвам, че това ще се случи в най-скоро време. Трябва да бъдем търпеливи и толерантни", завърши Цветан Василев.

С това изявление Василев спря всякакви информации, че в клубът ще има рокади. Така старши-треньорът Станимир Стоилов и спортно-технически директор Александър Александров запазват позициите си в Ботев.



Виж коментарите (173)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).