Боби Димитров отрече, че ще наследи Сашо Александров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
13:00 / 19.12.2013
7652
Ако Александър Александров-Кривия бъде отстранен от поста на спортен-директор в Ботев, шефовете на клуба ще търсят негов заместник, а сред един от кандидатите е бившия нападател на "канарчетата" Борислав Димитров, пише днес "7 дни спорт".

Ето както заяви Димитров по повод тази информация в своята facebook страница:

По повод на появилите се слухове, че съм канен за заместник на Кривия - няма нищо вярно. А и личното ми мнение е, че на този етап не съм достатъчно подготвен за този висок пост. В Ботев трябва да разберат, че ако искат наистина да се превърнем в европейски клуб, трябва да разполагат с квалифицирани кадри с европейски манталитет и обучение. Само, защото си играл футбол, не значи, че можеш да бъдеш успешен мениджър. Весели празници на всички истински Ботевисти!!!

Иначе тази вечер ще стане ясна съдбата на Станимир Стоилов и Александър Александров. Както е ясно на всички, собственикът на Ботев Цветан Василев ще присъства на "жълто-черното" коледно първенство, което ще се състои от 19,12 часа в  хотел "Тримонциум". На него Василев се очаква да обяви дали Стоилов и Александров остават начело на клуба. 



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).