Станков: Футболната общественост в Пловдив трябва да е доволна от представянето ни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
15:31 / 13.12.2013
7115
Наставникът на Локомотив Александър Станков заяви, че отбора трябва да завърши сезона подобаващо с победа над Литекс, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Трябва да завършим годината подобаващо. За нас е важно пред нашата публика да се представим добре в последния мач и да затвърдим едно добро представяне през този сезон", обяви Станков.

"Привържениците на Локомотив, както и футболната общественост в Пловдив трябва да е доволна от нашето представяне, което никой не очакваше да е такова", допълни треньорът.

"Не се израдвах толкова от победата над Пирин, от колкото, че се отървахме да няма счупен крак или много тежка контузия на някои от нашите играчи. Действително изкарахме голям късмет от това отношение. Има футболисти, които имат тежки травми от удар, но мисля, че ще се възстановят за мача с Литекс", коментира Сашо Станков.

"Не се нуждаем от голяма селекция. Аймен и Тижани започнаха да се адаптират към отбора и мисля, че ако се подсилваме с играчи, то те ще са на 1-2 поста. За момента няма футболисти, за които да кажа, че ще бъдат освободени от Локомотив", завърши специалистът.

 




Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).