Мъри: Имаме да си връщаме на Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (41)
12:43 / 11.12.2013
7997
Наставникът на Ботев Станимир Стоилов изрази завиден оптимизъм преди последния мач на "канарчетата" на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както е известно ден след срещата с Берое започва събарянето на Колежа. 15 април 2015 година, това е датата, на която ще бъде открит новия стадион бижу на Ботев.

"Имаме какво да връщаме на Берое. В последните мачове претърпяхме загуби от тях и се надявам играчите да изиграят един добър мач утре, както и да си заслужат победата", коментира Стоилов.

"В последните 2 мача, които водех Ботев имаше малко повече спортен шанс за Берое, а и ние не можахме да реализираме ситуациите си. Така че, сега трябва да бъдем повече настоятелни, защото предвид тежките условия ще трябва много повече воля и характер, за да се пречупи отборът на Берое", допълни той.

"Нормално е като съм загубил 2 пъти от Берое да имам амбиция и желание да спечеля този двубой. Не е приятно да загубиш 2 пъти от един противник, затова сега ще се опитаме да се реабилитираме към себе си и нашите привърженици. Още повече, че този мач се явява регионално дерби", каза още Мъри.

"По важното за мен е играта и победата срещу Берое. Да, мачът ще се яви исторически. Предвид, че това ще е последна среща за Ботев на стария "Христо Ботев". Аз лично се радвам, че се започва нещо ново, което след години ще бъде футболно бижу", обяви наставникът.

"На този етап не ни трябва нито един футболист. След края на сезона ще направим генерална оценка на сезона. Ще видим, къде трябва да се подсилим, на кои постове не сме се справили добре. Иначе сме наблюдавали играчи от България и чужбина. Имаме уверения от собственика, че ще отпусне средства за нови играчи, но след края на сезона ще мислим за това", завърши Станимир Стоилов.

 



Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).