ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Драматично равенство за юношите на Марица след съмнително съдийство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:45 / 12.06.2008Коментари (0)1437
© Plovdiv24.bg
Дупнишкият съдия Георги Караколев поряза жестоко юношите на Марица и им отне заслужена победа срещу Славия в 1/8-финалите от републиканското първенство при младшата възраст. Родените през 1991 година таланти от Кършияка извъртяха гросмайсторско реми 4:4 с белите им връстници в София в първия от двата решителни мача.

Реферът се изложи тотално като първо подари скандално несъществуваща дузпа на белите, с която те поведоха с 2:1. После дупничанинът се подигра с пловдивчани и при резултат 3:3 им отмени редовен гол. За капак накрая арбитърът пусна и едно попадение за домакините след два поредни фаула срещу маричани и така помогна за славистите.

"Това е безобразие, какво ли не съм виждал във футбола, но такова здраво подпиране не мога ди се го представя. Това е обир посред бял ден", ядосваше се наставникът на младите маричани Огнян Атанасов. Първият треньор на мегазвездата Христо Стоичков едва сдържаше яда си от открадната от рефера заслужена наша победа в столицата.

Мачът бе пълен с обрати и зрелищни моменти. Славия поведе в резултата, но Марица изравни чрез Петьо Иванов. Последва измислената дузпа, с която домакините дръпнаха с 2:1. В последните минути преди почивката белите се добраха до ново попадение за 3:1, при който резултат затвориха полувремето.

През втората част обаче жълто-сините направиха силни минути. Момчетата на треньора Огнян Атанасов бяха по-добрия отбор на терена и тотално надиграха традиционно силния в тази възраст тим на Славия. Младата надежда на маричани Амет Стоянов с две поредни попадения закономерно изравни - 3:3.

И тогава отново се намеси реферът Георги Караколев, който се направи на разсеян за 2 чисти фаула срещу Марица и така славистите стигнаха до 4:3. Логиката обаче все пак възтържествува и Георги Петров малко след това изравни.

"Въпреки съдийските брадви, все пак постигнахме добър резултат преди реванша. Надиграхме Славия, но трябва да признаем, че са добър отбор", коментира старши треньорът на жълто-сините Огнян Атанасов.

Реваншът е след 3 дни - в неделя на 15 юни. Мачът ще се играе на стадиона в пловдивското село Войводиново. Момчетата на треньора Оги Атанасов са амбицирани да елиминират славистите и да се класират в следващата фаза - на четвъртфиналите.

Още по темата: общо новини по темата: 16
06.07.2008
06.07.2008
02.07.2008
01.07.2008
26.06.2008
25.06.2008
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: