Коце Видолов: Очаквам да се получи хубаво дерби и победа за Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
16:49 / 06.12.2013
7718
Игралият в Битката за Пловдив и за двата пловдивски гранда Костадин Видолов се съгласи да даде кратко интервю за Plovdiv24.bg, относно предстоящото дерби между Локомотив и Ботев в неделя, 8 декември, на стадион "Локомотив" в парк Лаута.

- Г-н Видолов, защитава ли сте цветовете на Ботев и Локомотив в това дерби, какъв е заряда в него. Въобще може ли да се опише?
- Това е мач като останалите, но наистина заряда в него е по-голям. Иначе нищо по специално и за този мач се дават 3 точки, така че...Важна е обаче настройката на самите играчи, как ще навлязат в самия двубой.

- Какви са Ви очакванията в неделния мач на Лаута? 
- Очакванията ми са да се получи един хубав мач, от който краен победител да излезе отбора на Ботев.

- Какво ви прави впечатление, като гледате съставите на двата отбора?
- Има доста чужденци в двата отбора, но отборът на Ботев разполага с по класни футболисти.

- Кое е най-паметното пловдивско дерби в което сте играл?
- Всички срещи са били интересни, в които съм играл, но не мога да забравя първия ми мач след преминаването ми в Ботев от Локомотив.  Играхме на Лаута и спечелихме с 3:1. Не мога да го забравя този двубой. 

- В един момент Ви спрягаха за старши-треньор на Ботев отново, сега водите юношите. Къде предпочитате да работите и смятате ли, че ще сте по-полезен, при подрастващите или на кормилото на представителния отбор?
- Аз искам да бъда полезен на Ботев като клуб. Искам да бъда полезен със своята работа, независимо от поста на когото съм.



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).