Александър Томов: Бием Ботев и взимаме титлата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:16 / 05.12.2013
2832
Ръководителят в сянка на ЦСКА Александър Томов заяви пред "Меридиан Мач", че "армейците" се връщат в борбата за титлата при успех срещу Ботев днес. "Грешната стъпка на Лудогорец ни дава нова възможност. При победа в Пловдив надеждата отново ще бъде жива", заяви Томов.

"Появилите се списъци с акционери са абсолютно грешни и непълни. Когато сме напълно готови, ще публикуваме всички имена. Ще предоставим пълна информация за всички дела, които заварихме от предишните собственици. ЦСКА ще го има колкото и да е трудно всичко", добави политикът.

Бившият президент на ЦСКА обяви, че Стойчо Младенов е купил акции на клуба. "Категорично заявявам, че Стойчо Младенов има акции. Веднага видях негативната реакция по негов адрес. Младенов бе един от първите, които закупиха акции. Той подаде ръка на ЦСКА в труден момент, при това без да се колебае", заяви Томов.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).