Три "канарчета" се подготвят на облекчен режим преди дербитата с ЦСКА и Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:16 / 03.12.2013
2810
Трима футболисти на Ботев (Пловдив) се подготвяха на облекчен режим по време на тренировката във вторник, съобщиха от клуба. Бразилецът Артур Енрике въобще не се включи в заниманието на съотборниците си и въртеше обиколки на съседния терен. Левият бранител, пропусна гостуването на Славия, продължава да лекува разтежение и шансовете му да бъде на линия за двубоя с ЦСКА са нищожни.

Основната част от тренировката пропуснаха още Вандер Виейра и Ромарио Кортзорг. Двамата взеха участие в някои от упражненията, но по време на игровата част от заниманието се присъединиха към Артур и довършиха с праволинейно тичане. Бразилското крило на "канарчетата" има проблем с аддуктора, който стана причина за принудителната му смяна срещу Славия. Ромарио пък е с болки в бедрото и състоянието му ще бъде следено изкъсо до срещата с ЦСКА.

Всички останали футболисти в лагера на "жълто-черните" са здрави и тренират пълноценно за срещата от 20-ия кръг в първенството. След заниманието във вторник отборът направи процедури във възстановителния център на клубната база, а в сряда следобед е последната тренировка преди срещата с "армейците".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).