Старшата на Локо отпадна за Купата на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:15 / 02.12.2013
1613
И втория тим на Локомотив отпадна от турнира за купата на БФС. Юношите старша-възраст паднаха с 3:0 като гости на Берое в Стара Загора, въпреки че бяха по-добрия тим през първото полувреме. 

Първият гол в срещата падна минута преди почивката и дойде като студен душ за възпитаниците на Красимир Димитров. Преди това те бяха изпуснали чисти положения чрез Алпай Мурад, Стоян Григоров и Георги Митков.

Вторите 45 минути започнаха вихрово за домакините, които на два пъти нацелиха гредите, а в 55-ата минута удвоиха и резултата. На пейката на "черно-белите" имаше само пет резерви, като с пускането на четири от тях, играта на пловдивчани съвсем пропадна. За старозагорци не бе проблем осем минути преди края на фиксират крайното 3:0. В голмайсторската листа се вписаха Александър Манолов, Ивелин Илиев и Светлин Симеонов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).