Бразилци търсят пари от Локо (Пд)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:30 / 11.06.2008
3368
Ръководството на Локо (Пд) не е платило на бразилската школа„Кампо де Гранде" правата на привлечения през зимата Евертон Джилио - Том, алармира мениджърът Кузман Маринков. Собственичката на „смърфовете" Галя Топалова не отрече този факт.

Тя обаче контрира, че в края на миналата година и Локо (Пд) не е получил средства от „Кампо де Гранде" за трансфера на Алекс дос Сантос във Фиорентина. „За Том бразилците могат да си прихванат от парите, които им преведоха от Италия. Ако има някой да чака средства, това е Локомотив, а не „Кампо де Гранде", защити се Топалова.

В същото време тя мотивира и решението си да откаже среща с феновете на отбора, която трябваше да се състои на 7 юни. Съпругът на Топалова Зеки Байрам се е разминал с инфаркт, като именно сърдечните проблеми са принудили президентката на Локо (Пд) да откаже сбирката в Пловдив.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).